Danfoss Power Solutions: PVG proporcionalni ventili, orbitalni hidravlični motorji, hidravlične krmilne enote in prioritetni ventili, aksialno batne hidravlične črpalke in motorji, krmilni vzvodi (joysticki) in krmilna elektronika…

Danfoss Power Solutions, ki spada v skupino Danfoss Group, je med največjimi svetovnimi ponudniki rešitev na področju mobilne hidravlike v gradbeništvu, kmetijski mehanizaciji in pri vseh vrstah off-road vozil.
Danfoss Power Solutions je pionir na področju razvoja hidrostatičega pogona. Med pomembno dediščino več kot osemdesetletnega delovanja sodijo tudi vrhunski orbitalni hidravlični motorji in hidravlične krmilne enote. Danfoss Power Solutions je prvi predstavil load-sensing proporcionalne ventile in je bil tudi prvi, ki je razvil elektronsko krmiljenje teh ventilov.

Rezultat dolgoletnega uspešnega razvoja na področjih hidravlike in elektronike je učinkovita integracija obeh sistemov, kar omogoča celovite rešitve na vseh področjih strojništva.

Ponudba komponent mobilne hidravlike in elektronike Danfoss Power Solutions zajema visokokakovostne izdelke, ki zagotavljajo brezhibno delovanje v najbolj zahtevnih pogojih obratovanja:

› ORBITALNI HIDRAVLIČNI MOTORJI

Danfossovi orbitalni motorji postavljajo zelo visok standard na trgu, saj so znani po svoji kakovosti, učinkovitosti in zanesljivosti. Danfoss ima kot
vodilni proizvajalec najpopolnejši program hidravličnih orbitalnih motorjev:

Več informacij


› BATNE HIDRAVLIČNE ČRPALKE IN MOTORJI

Danfossov program aksialno batnih črpalk in motorjev zajema komponente za raznovrstne aplikacije tako manjših, kot tudi srednjih in visokih moči.
Vse komponente so kompatibilne s kontrolnim sistemom PLUS+1:

Več informacij


PVG PROPORCIONALNI VENTILI

S široko razvejanim modularnim sistemom PVG proporcionalnih ventilov je možno upravljati najbolj kompleksne sisteme. Upravljanje je lahko ročno
ali elektronsko, možne rešitve so od povsem preprostih, load- sensing, ali pa s pomočjo CAN bus komunikacije:

  • PVG 16 – pretok do 65 l/min, tlak do 400 bar
  • PVG 32 – pretok do 160 l/min, tlak do 400 bar
  • PVG 100 – pretok do 240 l/min (PVG 100 High-flow), tlak do 350 bar
  • PVG 120 – pretok do 240 l/min, tlak do 400 bar
  • PVG 128/256 – pretok do 600 l/min, tlak do 400 bar
  • ECO 80 (DCV) – pretok do 80 l/min, tlak do 320 bar

Več informacij


KRMILNE ENOTE

Z Danfossovimi krmilnimi enotami je možno krmiliti vse vrste vozil, tako majhen vrtni traktor, kot tudi največja vozila za posebne namene.
Zagotovljene rešitve so vedno natančne in učinkovite:

Več informacij


MOBILNA ELEKTRONIKA

Vse Danfossove elektronske komponente so zasnovane na modularnem principu in so kompatibilne s kontrolnim sistemom PLUS+1:

Več informacij


PLUS+1 PROGRAMSKA OPREMA

PLUS+1 GUIDE in PLUS+1 Service Tool sta temelja celotnega PLUS+1 kontrolnega sistema.

Več informacij


TELEMATIKA

Danfossov sistem telematike omogoča celovite rešitve upravljanja na daljavo, shranjevanja podatkov na daljavo in analize podatkov na daljavo.

Več informacij